Telefoon: 0515-469696

Landleven


Met het bedrijfsuitje zeilen 'Landleven' heerlijk genieten van de elementen zon, wind en water!

Gezellig met vrienden of collega's een informeel dagje op het water? Lekker gewoon een dag op het water zonder poespas. Geniet aan boord van onze boerenzeilpraam, zeil over de kleine meertjes en plassen geniet van het wijdse Friese meren landschap. Op deze manier ontdekt u het landleven vanaf het water. Wij kunnen u een zeer prijsvriendelijk dagprogramma aanbieden, uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje zeilen:

Landleven, programma in het kort:

10.00 uur  Ontvangst aan boord met Friese koek en koffie
10.30 uur De schipper geeft uitleg over het reilen en zeilen aan boord. We steken van wal en de handen kunnen uit de mouwen!
12.30 uur                                                                               We hebben een heerlijke Friese Picknick mee aan boord en meren af aan een eiland. Na een heerlijke picknick stappen we weer in de praam. Er kan weer lekker worden gezeild en uiteraard is er een drankje aan boord! We kunnen - als de route het toelaat - eventueel de benen strekken in een pittoresk Fries dorpje, een bezoek brengen aan een molen of een museum aandoen.
17.00 uur Terug in de haven.

Arrangement Landleven bestaat uit:

  • Een dagtocht vanuit Gaastmeer
  • Ontvangst met koffie & koek.
  • Ruim gevulde picknickmand.
  • Een zeilpraam met schipper gedurende de dag.

Dit dagprogramma is slechts vanaf € 55,- per persoon. Prijs is gebaseerd op minimaal 10 personen.

Bedrijfsuitje zeilen op maat

Uiteraard kunnen wij bovenstaande uitbreiden met een luxe lunch, gekoelde dranken aan boord, borrelhapjes of diner. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor dit arrangement

Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!