Telefoon: 0515-469696

Organisatie bedrijfsevent


Organisatie bedrijfsevent op het water

De Klassieke Rederij organiseert en ondersteunt diverse nautische evenementen. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van:

nautisch skutsjeevent

  • Ondersteuning van uw eigen bedrijfsevent op nautisch vlak, levering en coördinatie van schepen op uw eigen evenement. Logistiek, faciliteiten en catering is in uw eigen beheer.
  • Totaal verzorging van nautische events op locatie.
  • Kleinschalige bedrijfsevenementen op maat.
  • Budgetgerichte personeelsuitjes op het water.

Eigen bedrijfevents

Als u als evenementenbureau of grotere organisatie, uw eigen (relatie) events organiseert, kunnen wij u op nautisch gebied ondersteunen. De afgelopen 10 jaar hebben wij ruime ervaring en een groot netwerk opgebouwd.

Sail 2015

We hebben reeds meerdere nautische evenementen - zowel solo als in samenwerking met diverse bureau's - succesvol neergezet.

Kortom, als u overweegt een zeilevenement te organiseren en het nautische vlak wilt uitbesteden zijn wij u graag van dienst.

Enkele referenties

2014, 2015, 2016 en 2017
Skûtsjesilen Holland op de Kralingse Plas Rotterdam. Klik hier voor een foto impressie.

2005, 2010 en 2015
Sail Amsterdam 2005, 2010 & 2015 hebben wij voor diverse bedrijven sailarrangementen verzorgd, voor onder andere: Telfort, KNP, AMN AMRO Private banking, ABN AMRO Preffered banking, EMC, Ebbinge & Company.
Voor Sail 2010 waren wij de exclusieve leverancier van Lemsteraken aan het Nautisch Evenementen Bureau.

19 juni 2008
Het leveren van 9 wedstrijd Lemsteraken en de organisatie van 3 wedstrijden rond het forteiland Pampus. Dit als onderdeel van een groot jaarlijks zeilevenement; De Coníche Contact Center Regatta. Hét Serious Fun event vóór en dóór de contactcenter branche.

30 augustus 2008
Voor 500 personen het relatie event van De Jong & Laan georganiseerd samen met relatiemanagement bureau De Aanleiding. De Aanleiding heeft hierbij De Klassieke Rederij ingeschakeld voor het leveren van de in totaal 36 platbodems met bemanning en de coordinatie & aansturing van deze.

3 en 4 september 2008 
Het organiseren van een zeilmiddag met ontvangst en diner voor TNT Post in opdracht van het evenementenbureau van het jaar 2008 ! Dechesne & Boertje. Wij hebben 2 dagen met plezier 75 personen een zeilmiddag laten beleven op wedstrijdskutsjes, waarbij we de gasten volop betrekken met het reilen en zeilen aan boord.

Organisatie nautisch evenement op maat

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor dit arrangement

Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!