Telefoon: 0515-469696

Dagtocht zeilen Gaastmeer


Genieten op het water met vrienden of familie; dit kan met dagtocht zeilen Gaastmeer!

Gaastmeer is een oud visserdorpje midden in het Friese merengebied. De Fluessen en het Heegermeer zijn prachtige vaarwaters voor skûtsjes met ruimschoots gelegenheid om het skûtsjesilen optimaal te ervaren. U zult zich verbazen met welke snelheid de platbodems zeilen! Klik hier voor een foto impressie van een dag skûtsjesilen!

Steek samen de handen uit de mouwen en neem zelf het roer in handen. Onze gastvrije bemanning zal u betrekken met het zeilen. Actief meehelpen met het zeilen is mogelijk, maar uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van de buitenlucht.

De Klassieke Rederij biedt u een goed verzorgde dag zeilen op wedstrijdskûtsje met enthousiaste bemanning! Deze dagtocht zeilen Gaastmeer start vanaf het terras van 'd'Ald Herberch'.

Dagtocht zeilen Gaastmeer, programma in het kort:

10.00 uur Ontvangst in restaurant d'Ald Herberch met koffie / thee en suikerbrood of iets anders na wens.
10.30 uur Uitleg over reilen en zeilen aan boord & veiligheidsinstructie.
12.30 uur Lunch aan boord of in een dorpje aan het meer. Nader te bepalen.
15.30 uur    Stop op een eiland om even de benen te strekken en in de luwte met elkaar gezellig een borreltje te nuttigen met een hapje.
17.00 uur                            Na een heerlijke middag zeilen arriveert het schip bij het terras de d'Ald Herberch te Gaastmeer. Einde van een mooie dag met of zonder diner ter afsluiting.

Te overleggen aankleding in het programma:

  • Tijden naar wens aan te passen.
  • Invulling van ontvangst, lunch en borrel.
  • Drankenpakket mee aan boord.
  • Afsluiting van de dag met of zonder diner.

Arrangement dagtocht zeilen Gaastmeer bestaat uit:

  • Skûtsje met schipper en maat voor de gehele dagtocht.
  • Ontvangst met koffie/ thee en suikerbrood.
  • Zeer uitgebreide lunch aan boord.

Prijs per persoon vanaf € 75,- excl. btw met een minimum van 10 personen.

Vanaf € 4,50 per persoon is het mogelijk om een borrelpakket (o.a. kaas, worst, nootjes) mee te nemen aan boord. Gekoelde dranken zijn op nacalculatie.

Mocht u de dag een extra Fries tintje willen geven? Wij kunnen i.p.v. een borrel een informele wijnproeverij aanbieden aangekleed met lokale delicatessen, informeer ons naar de mogelijkheden. Haring met Corenwyn of bitterballen met Berenburg kunnen bij terugkomst in Gaastmeer voor u klaar staan!

Het is ook mogelijk om de dag af te sluiten in Gaastmeer door te dineren bij het terras aan het water van d'Ald Herberch; vanaf € 19,- heeft u een heerlijke schippersmaaltijd!

Dagtocht zeilen op maat

Heeft u er ook aan gedacht om er een activiteit aan de dag vast te plakken? Zoals een fierljep clinic of pitch&putt golven? De Klassieke Rederij denkt graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om alleen een ochtend, middag of avond te zeilen.

Dagtocht zeilen GaastmeerHerberch Gaastmeer Dagtocht zeilenDagtocht zeilen - Dicky van der Werf

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor dit arrangement

Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!