Telefoon: 0515-469696

Zeilpraam budget zeilen met picknick


Geniet van de buitenlucht door een middag zeilen op een praam!

Gezellig met vrienden of collega's een informeel dagje op het water? Stap aan boord van onze 'boeren' zeilpraam. Een zeilpraam is een heerlijk eenvoudig schip en erg handzaam om te zeilen. Het schip heeft een grote open kuip met aan beide zijden banken. Een zeilpraam is geschikt voor 12 personen. Wij hebben meerder zeilpramen beschikbaar. 

Wat een zeilpraam uniek maakt is dat dit schip routes kan varen en/of zeilen door kleine slootjes en kanalen, waardoor het Friese meren landschap op een unieke wijze ontdekt kan worden!

Programma zeilpraam budget zeilen & picknick:

13.00 uur   Ontvangst aan boord met koffie / thee en suikerbrood. 
De schipper geeft uitleg over het reilen en zeilen aan boord.
13.30 uur  We steken van wal en kiezen het ruime sop! 
Aan boord staat een goedgevulde picknickmand met lokale Friese heerlijkheden! We meren af aan een eiland of genieten al zeilend van de picknick met een windje in de rug. Na een heerlijke picknick stappen we weer in de praam. Er kan weer lekker worden gezeild en uiteraard is er een drankje aan boord! We kunnen - als de route het toelaat - tussendoor eventueel de benen strekken in een pittoresk Fries dorpje, een bezoek brengen aan een molen of een museum aandoen.
17.00 uur Terug in de haven.

Middag zeilpraam

Arrangement zeilpraam bestaat uit:

  • Een zeilpraam met schipper gedurende de middag.
  • Ontvangst met koffie / thee & suikerbrood met roomboter!
  • Ruim gevulde picknickmand met melk & jus, heerlijk belegde broodjes en vers fruit!
  • Locatie van vertrek en terugkomst: Elahuizen of Gaastmeer.

Dit programma is beschikbaar vanaf slechts € 49,50 excl. btw per persoon met een minimum van 10 personen.

De drankjes aan boord worden op nacalculatie berekend. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een borrelpakket mee te nemen voor onderweg vanaf € 4,50 per persoon.

Bij terugkomst kan er ook voor gekozen worden om te borrelen en/of dineren op het terras van de restaurants van Gaastmeer of Elahuizen.

Restaurant d'Ald Herberch te Gaastmeer kan een heerlijke schippersmaaltijd of buffet aanbieden vanaf € 19,- per persoon.

De Nieuwe Melkfabriek te Elahuizen kan een BBQ verzorgen vanaf € 21,50 per persoon. Tegen een meerprijs kan de BBQ ook plaatsvinden op een van de eilanden op of rondom de Fluessen!

Dagtocht zeilen op maat

U kunt vanaf € 17,- p.p. extra van bovenstaand arrangement ook een dagprogramma maken!

U kunt bovenstaande programma uitbreiden met een luxe lunch, gekoelde dranken aan boord, borrelhapjes of diner. Vraag naar de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee!

PraamzeilenDagtocht zeilen Friesland

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor dit arrangement

Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!