Telefoon: 0515-469696

Marendorp


Lemsteraak Marendorp

Vaar een dag mee op Lemsteraak Marendorp, u kunt deze Lemsteraak huren voor dagtochten, meerdaagse tochten met schipper en wedstrijdzeilen. Lemsteraak Marendorp is een prachtig klassiek schip met modern comfort. Kies voor het ruime sop en verstevig de onderlinge contacten in een informele, sportieve sfeer.

U kunt kiezen uit verschillende arrangementen: zeilen met relaties, teamzeilen, meevaren bij een bijzonder evenement zoals SAIL Amsterdam, meezeilen als bemanningslid tijdens een officiële wedstrijd of een praktische zeiltraining volgen. De Klassieke Rederij heeft onder andere Lemsteraak zeilen vanuit Lelystad als één van de zeilarrangementen met de Marendorp. Uiteraard kan er een arrangement op maat worden samengesteld.

Voorzieningen: kombuis, natte cel, gas, koelkast en warm en koud stromend water
Apparatuur: GPS kaart plotter, radio/cd speler, marifoon, log windmeter, diepte meter

Technische gegevens:

  • Capaciteit: 12 personen
  • Lengte: 13 meter
  • Breedte: 4,25 meter
  • Zeiloppervlak: 120 m²
  • Gewicht: 23.000 Kg
  • Thuishaven: Enkhuizen / Lelystad

Meer over Lemsteraak Marendorp

De Marendorp is een Lemsteraak gebouwd volgens dezelfde gracieuze lijnen als het Koninklijke jacht 'De Groene Draeck'. In de jaren zeventig zijn er vier Lemsteraken van dit ontwerp gebouwd bij jachtwerf De Jong in Durgerdam.

Hoewel de Marendorp altijd is gebruikt als familieschip, geldt zij ook als een van de grondleggers van het moderne wedstrijdzeilen in deze klasse op het IJsselmeer en de Waddenzee. Deze klasse kan zich verheugen in een stijgende populariteit. Waar vroeger minder dan 10 van deze schepen aan de start verschenen, wordt tegenwoordig in een veld van soms meer dan 25 van deze imposante schepen gevaren.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor dit arrangement

Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!