Telefoon: 0515-469696

ReferentiesDirk Hengst, H2O Events B.V.

Dirk Hengst, H2O Events B.V. DKR is voor ons een vaste partner bij het uitvoeren van events voor onze klanten. Afspraak is afspraak, goed en betrouwbaar materiaal en een prettige en gezellige bemanning! Voor als een uitje een feest moet zijn!

Fons Wilbrink, Hoofd Engineering, Marine bedrijf

Fons Wilbrink, Hoofd Engineering, Marine bedrijf Op dinsdag 4 september 2012 was het eindelijk tijd voor ons jaarlijkse afdelingsuitje. Dit jaar was er gekozen voor een dagje zeilen met twee Skûtsjes op de Friese wateren. De dag was zonnig met een redelijk briesje om op te zeilen.Bij aankomst op de plaats van bestemming werden wij keurig ontvangen met een kopje koffie door onze schippers. Tijdens het drinken van de koffie kregen wij uitleg over het onderstaande programma: Teamindeling per Skûtsje; Zeiltrip 1 inclusief actief meewerken (zeilen hijsen, sturen, overstag gaan); Lunchen; Zeiltrip 2 inclusief een kleine onderlinge wedstrijd; Touwtrekken, zwemmen en borrelen op en rond een van de vele kleine eilandjes; Zeiltrip 3 voldaan en ontspannen terug naar de vertrekplaats; Diner; Vertrek naar huis. Nadat wij het volledige programma hadden doorlopen kan ik u vertellen dat het een hele leuke zonnige nazomerdag was die goed was voor de persoonlijk mensen, de teambuilding en het op een andere manier leren kennen van je collega’s. Groepen mensen die nog niet weten wat ze aankomend jaar gezamenlijk kunnen gaan doen, kan ik een dagje meevaren met een Skûtsje hartelijk aanbevelen.  

Esther Latuheru, Fonds Gehandicaptensport

Esther Latuheru, Fonds Gehandicaptensport De Klassieke Rederij is een professionele club met mensen. Waar flexibiliteit, enthousiasme en service hoog in het vaandel staat. Het Friese netwerk en de nautische kennis die zij hebben geeft een grote voorsprong in de organisatie van een event. Wij zijn trots om de Klassieke Rederij als partner te hebben, de persoonlijke betrokkenheid bij Fonds Gehandicaptensport is voor ons ( en de geh.sport) van grote waarde.


Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!