Telefoon: 0515-469696

Skûtsje huren

Wilt u een skûtsje huren voor een actief dagje op het water? De Klassieke Rederij biedt u een goed verzorgde dagtocht zeilen aan op één van onze wedstrijdskûtsjes met enthousiaste bemanning en gastvrije cateraar! Voor een bedrijfsuitje zeilen is een skûtsje huren zeker ook aan te raden!

skutsje-huren.jpg

Wij bieden u verschillende zeilarrangementen aan met geheel verzorgde dagtochten op de Friese meren. Wij bieden programma's van 10 - 150 personen. U kunt het zeilen ook combineren met een fierljep clinic of een bezoek aan Elfstedenstad Sloten.

Een deel van de vloot is in het bezit van De Klassieke Rederij en een deel is in bezit van particulieren of stichtingen. De skûtsjes worden ook ingezet bij nautische evenementen die De Klassieke Rederij organiseerd. Klik hier voor een foto impressie.

Mocht u interesse hebben in de verschillende mogelijkheden die De Klassieke Rederij u aanbied wat betreft het huren van een skûtsje, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Indien u interesse heeft om uw skûtsje door De Klassieke Rederij te laten exploiteren, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!