Telefoon: 0515-469696

Friese meren

Skûtsjesilen: de stoere Friese sport !

Zeilen in Friesland, eigenlijk is dat tegenwoordig helemaal de trend. Elementen als ‘de schoonste lucht van Nederland’ , ‘onthaasten’ , ‘back to basic’ en ‘biologische producten’ kan men helemaal koppelen aan deze mooie provincie.

Het Friese merengebied: Slechts één uur rijden van de Randstad en alles komt tot rust. Laat de wind door je haren waaien en geniet! Wat dacht u van een sportieve zeildag op een echt wedstrijdskûtsje? Of met vrienden een dagje uitwaaien? Een zeilpraam huren is daarvoor zeer geschikt. Bekijk ons Landlevenarrangement! Wij bieden programma’s voor 10 – 150 personen.

Wilt u een gecombineerd programma met bijvoorbeeld; leren fierljeppen, een rondleiding over de distilleerderij van beerenburg ‘Weduwe Joustra’, een authentieke scheepswerf bezichtigen, Golfclinic, Pitch & Put, waterskiën of meer zakelijk eerst vergaderen aan het water.

 Hier een aantal zeilarrangementen die geschikt zijn voor de Friese Meren.

Wij denken graag met u mee welk schip geschikt is voor welke gelegenheid. Bovenstaande arrangementen kunnen worden aangepast naar uw wensen! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Boek nu uw leuke dagje uit met vrienden, familie, collega’s of mede zeilfanaten!