Vergaderen en zeilen

Unieke vergaderlocatie in Friesland

En daarna skûtsjesilen op de Friese meren met uw zakenrelaties of bestuur van een vereniging.

Door middel van het arrangement Vergaderen en zeilen combineert u het nuttige met het aangename.

Na een dagdeel vergaderen in de uitzichtkamer van Attema-State te Gaastmeer, gaat u zeilen op de Friese meren! Attema- State is een unieke locatie om te vergaderen. De locatie is geschikt voor een gezelschap van maximaal 12 personen en u heeft een prachtig uitzicht over de Friese meren die u na het vergaderen door middel van skûtsjesilen gaat bewonderen! U kunt actief meezeilen, maar van de omgeving genieten is ook prima.

Wij kunnen het arrangement naar uw wensen invullen. Onderstaand arrangement is een dagprogramma. Het is ook mogelijk om hier een middagprogramma of middag- en avondprogramma van te maken. Neem – geheel vrijblijvend – contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Vergaderen en zeilen, programma in het kort:

09:30 uur

Ontvangst op de vergaderlocatie Attema-State in Gaastmeer.

12:30 uur

Lunch op het terras van d’Ald Herberch te Gaastmeer.

14:00 uur

Het skûtsje ligt voor u klaar bij het terras. Na een uitleg over het reilen en zeilen aan boord en een veiligheidsinstructie van de schipper is het tijd om de Friese meren op te gaan!

16:00 uur

Stop op een eiland om even de benen te strekken en in de luwte met elkaar gezellig een borreltje te nuttigen met een hapje.

18:00 uur

Na een heerlijke middag zeilen arriveert het schip terug in de haven. Einde van een mooie dag met of zonder diner ter afsluiting.

Te overleggen aankleding in programma:

 • Tijden naar wens aan te passen.
 • Invulling van ontvangst, lunch en borrel.
 • Drankenpakket mee aan boord.
 • Afsluiting van de dag met of zonder diner.
 • Mogelijkheid tot overnachting bij Attema-State.

Arrangement Vergaderen en zeilen bestaat uit:

 • Unieke vergaderlocatie voor max. 12 personen.
 • Skûtsje met schipper en maat voor de zeiltocht.
 • Lunch of diner op het terras van d’Ald Herberch.

Additioneel te reserveren:

Een borrelpakket mee aan boord voor een meerprijs van vanaf € 4,50 per persoon. De gekoelde dranken mee aan boord worden berekend op basis van nacalculatie.

Mocht u de dag een extra Fries tintje willen geven? Wij kunnen u i.p.v. een borrel een informele Friese wijnproeverij aanbieden aangekleed met lokale delicatessen.

Bij terugkomst kan er voor gekozen worden om te borrelen en/of dineren op het terras van de restaurants van Gaastmeer of Elahuizen.

Restaurant d’Ald Herberch te Gaastmeer kan een heerlijke schippersmaaltijd of buffet aanbieden vanaf € 19,- per persoon.

De Nieuwe Melkfabriek te Elahuizen kan een BBQ verzorgen vanaf € 21,50 per persoon. Tegen een meerprijs kan de barbecue ook plaatsvinden op een van de eilanden op of rondom de Fluessen!

Vergaderen en zeilen op maat

De tijden van het arrangement zijn richttijden, uiteraard kunt u deze naar wens bepalen. Het is mogelijk om de gehele dag of in de middag gebruik te maken van de vergaderlocatie, waarna u gaat dineren en ’s avonds een zeiltocht maakt met het skûtsje! Informeer gerust naar de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor dit arrangement

  Bedrijfsuitje zeilen
  Skûtsje wedstrijd
  Waarom kiezen voor De Klassieke Rederij?
  • Verzekerd volgens de HISWA voorwaarden
  • Perfect onderhouden vloot in eigen beheer
  • Passagiers en P & I verzekering
  Menu