Skûtsjesilen Holland 2017

Woensdag 31 mei tot en met vrijdag 2 juni 2017 was het weer tijd voor Skûtsjesilen Holland! Hét Rotterdamse zeilfeest met rasechte Friese platbodems. Drie dagen lang vormde de Kralings Plas het decor voor vele sportieve en sociale ontmoetingen, met als rode draad de strijd om de Kralingen Cup.

Skûtsjesilen Holland werd al voor de vierde maal georganiseerd. De organisatie en coördinatie van dit meerdaagse nautische evenement is al sinds de start in 2014 in handen van De Klassieke Rederij.

Skûtsjesilen Holland 2017 is op woensdag 31 mei traditioneel gestart met de bekende VIP avond. Het ponton bij de Tuin van de Vier Windstreken vormde het middelpunt van de zeilwedstrijden en een gevarieerd entertainment programma. Vanaf het sfeervol ingerichte ponton kon er genoten worden van de eerste wedstrijd. Daarnaast was er een spectaculair optreden! Donderdag 1 en vrijdag 2 juni vonden de overige wedstrijden Skûtsjesilen plaats. De Kralingse Cup ging na een spannende strijd naar het Skûtsje Ut en Thús! Bekijk hier het fotoverslag van Skûtsjesilen Holland 2017.

Voor meer informatie over dit prachtige evenement, verwijzen wij u graag naar de website van Skûtsjesilen Holland. Hier kunt u ook ook een uitgebreide galerij met schitterende foto’s van voorgaande edities van Skûtsjesilen Holland terugvinden.

Kortom, Skûtsjesilen Holland, hét nautische netwerkevent voor u en uw relaties! Wees welkom op dit unieke Rotterdamse skûtsjeevenement. Houd de facebookpagina in de gaten voor updates! Hier vindt u ook een aftermovie van Skûtsjesilen Holland editie 2016.

Menu