Skûtsjesilen Loosdrecht 2018

Skûtsjesilen Loosdrecht is het nautisch event voor zeilliefhebbers, tradities, netwerkers en wedstrijdzeilers die samen de strijd aangaan voor de meest prestigieuze prijs van de Loosdrechtse Plassen: de Skûtsjesilen Loosdrecht Cup.

Op 6 juni 2018 vond Skûtsjesilen Loosdrecht plaats. Het nautische event bestond uit diverse netwerkactiviteiten, waaronder de Loosdrechtse borrel met livemuziek. Maar natuurlijk had het skûtsjesilen de hoofdrol! Acht skûtsjes zeilden op de Loosdrechtse Plassen, waar het krioelde van bootjes met toeschouwers.

De winnaar van de Skûtsjesilen Loosdrecht Cup 2018 werd Floriaan Zwart met de Ut en Thús.

  1. Floriaan Zwart, Ut en Thús
  2. Sikke Heerschop, Wylde Wytse
  3. Jeroen de Vos, Eelkje
  4. Ton Brundel, Lytse Lies
  5. Sieb Meijer, Jonge Jasper
  6. Martijn Fakkeldij, Dicky van der Werf
  7. Dirk Hengst, Zorg en Vlijt
  8. Arjen de Jong, Grytse Obes

De organisatie hoopt dat dit bruisend event gaat uitgroeien tot een meerdaagse en jaarlijkse traditie die u niet mag missen!

De Klassieke Rederij is specialist in het organiseren van nautische evenementen is ook de organisator van het jaarlijkse skûtsjesilen op de Kralingse Plas in Rotterdam. Naast één of meerdaagse evenementen skûtsjesilen organiseert de Klassieke Rederij dagtochten en bedrijfsdagen zeilen en biedt – zowel op het water als op de wal – een brede ondersteuning op maat van alle mogelijke nautische bedrijfsevents. Dat kan variëren van de levering en coördinatie van schepen en logistiek, tot en met faciliteiten en catering in uw eigen beheer.

Kijk voor meer informatie over dit zeilevent op www.skutsjesilenloosdrecht.nl

Menu