Zeilboot huren

Huur een zeilboot voor een actief dagje op het water in Friesland!

Zeilboot huren in Friesland? De Klassieke Rederij denkt graag met u mee welk schip geschikt is voor welke gelegenheid.

Zo bieden wij goed verzorgde dagtochten zeilen aan op één van onze wedstrijdskûtsjes of lemsteraken met enthousiaste bemanning en gastvrije cateraar! Wij kunnen een op maat dagprogramma voor u samenstellen voor u en uw gezelschap van 10 tot 300 personen. U kunt kiezen voor een sportieve dag met collega’s of zeilen met comfort tijdens een familiedag. Tevens is het mogelijk om te vergaderen op een mooie locatie nabij het water, waarna u de dag afsluit met skûtsjetocht op de Friese meren.

De Klassieke Rederij verhuurt skûtsjes, lemsteraken, klipperaken, zeilpramen, een jachtbotter en een tjalk voor dagtochten en meerdaagse tochten met of zonder schipper. Een deel van de vloot is in het bezit van De Klassieke Rederij en een deel is in bezit van particulieren of stichtingen. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij ondersteuning bieden op nautische events in, en buiten, Friesland. Overweegt u een zeilevent te organiseren? Wij kunnen u ondersteunen met de levering van de schepen!

Interesse?

Mocht u interesse hebben in de verschillende mogelijkheden die De Klassieke Rederij u aanbied wat betreft het huren van een skûtsjes of lemsteraken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Indien u interesse heeft om uw skûtsje door De Klassieke Rederij te laten exploiteren, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Ervaar het zeilen in Friesland!

Huur een van onze skûtsjes!

Lemsteraak huren in – en buiten – Friesland

Zeer geschikt voor een vriendenuitje of dagje weg met de familie.

Ontdek onze overige boten!

Menu