Lemsteraak huren

Wilt u een dagtocht zeilen op de Friese Meren of het IJsselmeer?

Een dagtocht zeilen met één van onze lemsteraken is optimaal genieten van de elementen zon, wind en water.

De Klassieke Rederij biedt u geheel verzorgde dagtochten zeilen aan op lemsteraken in, en buiten, Friesland. Onze gastvrije bemanning zal u actief betrekken bij het zeilen, uiteraard kunt u ook genieten van de buitenlucht. Gegarandeerd een prachtige dag op het water met vrienden of familie!

Wij verhuren naast lemsteraken, klipperaken, zeilpramen, een jachtbotter, een tjalk en polyvalken voor dagtochten en meerdaagse tochten met of zonder schipper. Een deel van de vloot is in het bezit van De Klassieke Rederij en een deel is in bezit van particulieren of stichtingen. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij ondersteuning bieden op nautische events in, en buiten, Friesland. Overweegt u een zeilevent te organiseren? Wij kunnen u ondersteunen met de levering van de schepen!

Interesse?

Met onderstaande schepen kunt u terecht in diverse vaargebieden. U kunt kiezen voor een sportieve dag met collega’s of zeilen met comfort tijdens een familiedag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het adviseren welk schip geschikt is voor welke gelegenheid.

Unieke zeilbeleving op een luxe Lemsteraak.

Lemsteraak HL3 is te huur voor exclusieve dagtochten met schipper en meerdaagse tochten met en zonder schipper en wedstrijden. Zowel wedstrijden voor de officiële VA-klasse als exclusieve matchraces.

Dagtocht in stijlvolle ambiance.

U kunt deze Lemsteraak huren voor dagtochten, meerdaagse tochten met schipper en wedstrijdzeilen. Lemsteraak Marendorp is een prachtig klassiek schip met modern comfort.

Meerdaagse tochten zonder schipper.

De tjalk Rosalie is te huur vanuit Gaastmeer. De Rosalie kan men huren per week, midweek of weekend. Het tjalkje wordt verhuurd zonder schipper, wenst u wel een schipper kunnen wij dit uiteraard voor u regelen.

Toegankelijk zeilen en prijsvriendelijk.

Huur een dag een zeilpraam met schipper en laat u verrassen door deze toegankelijke platbodem.

Zakelijk zeilen in luxe.

Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat, met de Anna van Oranje geeft u uw bijeenkomst de juiste koers.

Zeilen met comfort.

De Twee Gebroeders is een klipperaak die te huur is voor dagtochten en meerdaagse tochten met schipper. Een prachtig schip wat geschikt is voor een ontspannen dagtocht. Zeer geschikt voor een minderactief zeiluitje of familiedag.

Exclusieve opgebouwde jachtbotter Fides.

Huwelijksnacht aan boord of een heerlijk weekendje uitwaaien in een unieke ambiance?

Polyvalk huren in Friesland?

Wij verhuren 10 nette polyvalken met buitenboordmotor en rolfok. Uw vertrekpunt is vanuit Gaastmeer, waarbij u zich binnen 20 minuten op de Fluessen en Heegermeer bevindt.

Menu