Lemsteraak HL3

Unieke zeilbeleving op een luxe Lemsteraak

Te huur voor exclusieve dagtochten met schipper en meerdaagse tochten met en zonder schipper

Lemsteraak HL3 is te huur voor exclusieve dagtochten, meerdaagse tochten met en zonder schipper en wedstrijden. Zowel wedstrijden voor de officiële VA-klasse als exclusieve matchraces worden met deze aak gevaren.

De Klassieke Rederij heeft onder andere Dagje zeilen op het IJsselmeer als één van de zeilarrangementen met de HL3, zeer geschikt om met collega’s de drukte van de Randstad te ontvluchten. Tevens is het ook mogelijk om met deze aak te vergaderen op Terschelling en er een management en training weekend van te maken.

Deze 14,25 meter lange Visserman Lemsteraak is gebouwd door Blom in Hindeloopen. Het schip is  gebouwd voor wedstrijden in combinatie met recreatie, dus voorzien van alle comfort. De Lemsteraak heeft een ruime kuip en een hoog boeisel wat ook bij harde wind veel veiligheid biedt. De teakhouten dekbekleding en de fraaie afwerking geven een luxe uitstraling.

Meer over HL3

HL3 is de lettercode van de thuishaven van lemsteraak ‘De Struner’. De letters staan voor Hemelumer Oldeferd, dit is de oude naam voor een deel van wat nu de gemeente Zuid-West Friesland genoemd wordt. Hemelumer Oldeferd (Fries: Himmelumer Aldefurd) is een voormalige gemeente in het zuidwesten van de provincie Friesland en heeft bestaan tot 1984. Hemelumer Oldeferd was gelegen aan het IJsselmeer en had zijn eigen vissersvloot.

Interesse in één van onze zeilarrangementen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor uw dagtocht zeilen op maat!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

    Menu