Skûtsje huren

Skûtsje huren in Friesland

Wilt u een skûtsje huren voor een actief dagje op het water?

Wij bieden u verschillende zeilarrangementen aan met geheel verzorgde dagtochten op de Friese meren. U kunt uw familiedag een actief karakter geven door te gaan skûtsjesilen, maar het is ook een zeer geschikte activiteit voor een personeelsuitje met uw team. Maak van uw bedrijfsuitje iets unieks door de strijd aan te gaan op de Friese meren. De Klassieke Rederij kan een geheel dagprogramma voor u neerzetten met skûtsjewedstrijden, een lunch op een eiland en een barbecue ter afsluiting. Klik hier voor een foto impressie van een nautisch event dat door De Klassieke Rederij werd verzorgd.

Interesse?

Bekijk onderstaande pagina’s en neem – geheel vrijblijvend – contact met ons op voor de mogelijkheden. De dagtochten en bedrijfsuitjes zeilen kunnen naar wens worden aangepast zodat u uw perfecte dagtocht zeilen heeft in Friesland!

Sportief zeilen met collega’s!

Dit prachtige skûtsje is te huur voor dagtochten met schipper. Haar thuishaven is Gaastmeer, het hart van het Friese merengebied

Spectaculair wedstrijdzeilen!

Skûtsje Lytse Lies wordt ingezet voor dagtochten in combinatie met wedstrijdzeilen. Het schip wordt uitsluitend verhuurd voor serieus wedstrijdzeilen en coachende doeleinden.

Gezelligheid op het water

Dit grote skûtsje is te huur voor dagtochten met schipper. Ook kan men erop overnachten en maakt het schip ideaal voor vrijgezellenuitjes en zeilen met vrienden.

Ervaar het skûtsjesilen zelf!

U kunt skûtsje Avontuur huren voor dagtochten met schipper in het Friese Merengebied. Wendbaarheid, teamgeest en verbondenheid is wat het zeilen op dit lieflijke skûtsje u kan bieden.

.

Traditioneel wedstrijdzeilen

Skûtsje Eelkje 2 is te huur voor dagtochten met schipper. De Eelkje 2 is een origineel wedstrijdskûtsje en doet mee in de hoogste regionen van de IFKS die jaarlijks op de Friese meren en het IJsselmeer worden gehouden.

Een top dag op het water!

Zin in een top dag op het water met een enthousiast jong team vol passie voor het skûtsjesilen?

Menu